AVO-hankkeessa osallistujille


Osallistun vuonna 2009 ja 2010 AVO hankkeeseen . Hankkeessa testataan Nokian N 95 älypuhelinta. Tarkoituksena on selvittää miten tämä työväline soveltuu oppimisen, ohjaamiseen sekä tuottamiseen. Etsin vapaehtoisia jotka voisivat olla mukana hankkeessa. Voit osallistua kahdella eri tavalla (tai molemmilla tavalla).

Osallistumistapa 1. Ota viljelemistäsi kasveista kuva / kuvia kesän aikana (kännykällä ja / tai digikameralla).
  • Ota valokuva kännykällä tai digikameralla. Ilmoita minulle millä kameralla tai digikameralla otit kuvat, näin saadaan tietoa eri varusteiden laadusta (merkki ja malli)
  • Liitä valokuvaa/valokuvat sähköpostiviestiin ja lähetä niitä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen (lähetän osoiteen erikseen s-viestin kautta).
  • Kirjoita sähköpostiviestin aihekenttään: Opiskelijat (varsinainen viestikenttä jätät tyhjänä. Jos unohdat liittää aihekenttään sana Opiskelijat menee kuvat kansioon Oletukset mutta ne eivät ole silloin avoimesti näkyvinä, vaan minä käyn niitä sitten siirtämässä - parempi on jos muistat kirjoittaa sana Opiskelijat aihekenttään.)
  • Tarkista että kuva on valokuva-albumissa kansiossa Opiskelijat http://picasaweb.google.com/maatiaiset Kirjoita kommenttina kuvan alle mistä kasvista on kyse sekä päivämäärä. Mikäli haluat, että oma nimesi näkyy tekijätiedoissa kirjoitat myös kommentin yhteydessä oma nimesi. Kasvien tekstit kirjoitat wikiin ja koska kuvillasi on nyt oma nettiosoite voit liittää tekstiin linkki kuvaan (et tarvitse siis liittää kuvat enää erikseen wikiin kuten muut jotka eivät ole mukana tässä AVO-kokeilussa).

Osallistumistapa 2. Lähetä oma kännykkänumerosi minulle s-postilla. Minä teen teistä ryhmän kännykkääni ja lähetän kesän aikana tiedotteen kun olen liittänyt valokuvia meidän yhteiseen valokuva-albumiin kosken maatiaisia. Ohjausviestien määrä ei tule olemaan iso (veikkaan että alle 8 kesän aikana).

Tekijänoikeus: Valokuvien luovutuksessa käytetään seuraavaä lisenssiä http://picasaweb.google.com/maatiaiset/Opiskelijat

Haluatko osallistua:
Lähetä minulle sähköpostiosoitteen että haluat olla hankkeessa mukana:
1. Ilmoita osallistutko osallistumistapaan 1 vai 2 tai molempiin.
2. Ilmoita viestissä käyttämäsi kännykän tai digikameran merkki ja malli.
3. Jos osallistut toteutumistapaan 2: ilmoita minulle oma kännykkänumerosi.

Osallistujat saavat erillinen todistus, että ovat osallistuneet hankkeessa - sopii liittää CV-luetteloon.